OM FIRMAJULEFROKOST.DK

Firmajulefrokost.dk er Københavns største platform for julefrokoster til Dansk Erhvervsliv. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen og vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt.

Vi giver jer professionel rådgivning og vælger de samarbejdspartnere, der kan opfylde jeres ønsker til et vellykket julefrokost-arrangement. Hernæst modtager I op til 3 uforpligtende tilbud.

2 forskellige løsninger: Hos Julefrokoster.dk får I det som I vil have det. Vi arbejder overordnet med 2 løsninger:

Vi skræddersyer jeres julefrokost ud fra ønsker, behov og budget. Her vil vores team stå for stort set alt. Transport, opsætning, catering, servering, bar, rengøring mv.

Vi finder den helt rigtige location og det helt rigtige indhold ud fra jeres ønsker og budget. Denne løsning bliver via vores mange samarbejdspartnere og det er vigtigt, at pointere, at den pris I betaler hos os vil være den samme som hvis I valgte arrangementet via vores samarbejdspartnere.

Kvalitet: Vi stiller krav om, at kvalitet skal matche prisen og fremgå tydeligt i det fremsendte tilbud. Vi tester og besøger leverandørerne før vi vurderer, om vi kan indgå en samarbejdsaftale.